Verhoeven – Ninove

 

In ruim 60 jaar heeft Verhoeven zich gespecialiseerd in rijwerk. Vanuit deze ervaring kiest Verhoeven enkel voor rijwerk onderdelen van hoge kwaliteit. We bieden een volledig aanbod voor alle merken en types machines met de rijwerk onderdelen van Berco én VemaTrack. Kijkend naar prijs-kwaliteit verhouding zijn we met deze merken in staat voor alle situaties een passende oplossing te bieden. Onze rijwerkspecialisten geven graag een vakkundig advies voor onderhoud, revisie en eventuele reparatie van je rijwerk. Het inmeten vindt vrijblijvend plaats op locatie en reparaties kunnen zowel bij ons in één van de drie werkplaatsen, als bij je op locatie plaatsvinden door één van onze twintig servicemonteurs in het veld. Voer je de reparaties zelf uit? Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor losse onderdelen.

Thuis op elk terrein

Verhoeven is klein begonnen als revisie- en oplasbedrijf in rijwerk en heeft zich niet alleen ontwikkeld tot rijwerkspecialist, maar ook als verkoop- en serviceorganisatie op het gebied van grondverzetmachines en uitrustingsstukken.

Als exclusief importeur van Takeuchi en Schäffer in de Benelux is Verhoeven uw partner voor de verkoop én verhuur van grondverzetmachines in het mini- en midi segment.

Uitrustingsstukken en rijwerk onderdelen bieden we aan voor grondverzetmachines van álle tonnages. Met de merken Berco en VemaTrack voor rijwerken, en de merken Auger Torque, VemaTec en Esco voor uitrustingsstukken en slijtdelen.

Onze specialisten geven u daarnaast ook graag een vakkundig advies voor onderhoud, reparaties en complete revisies van uw rijwerk, uitrustingsstuk of machine. Meer informatie? Neem een kijkje op onze website www.verhoevenbv.com

Verhoeven – Ninove

Dealer verhoeven detail
 

Offerte
aanvragen

Contactgegevens

Vraag nu je offerte aan
en get the job done!
 

Neem contact op met de dealer