...

Hier komen we vandaan

We zijn trots op onze roots. Als onderdeel van Verhoeven International zijn we een familiebedrijf met zo’n 65 jaar ervaring. Gaandeweg hebben we ons een weg gegraven in de markt en een geheel eigen positie opgebouwd.

Het begon in 1957

Het moederbedrijf van VemaTrack, Verhoeven International, is in 1957 opgericht als revisiebedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf diverse dochterondernemingen en is het uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van grondverzetmachines, rijwerkdelen en toebehoren. Centrale waarden die gelden voor alle bedrijven van de familie Verhoeven zijn: de klant komt altijd op één, service staat voorop en wij zijn dé kennisspecialist voor persoonlijk advies.

In 2007 is VemaTrack ontstaan om een antwoord te geven op de vraag naar rijwerkdelen van hoge kwaliteit, tegen competitieve prijzen. Destijds begonnen als zelfstandige start-up met een jong team van pioniers. Vandaag de dag is VemaTrack een kwaliteitsmerk dat zich volledig richt op rijwerk onderdelen van machines die hun werk in de meest veeleisende omstandigheden moeten uitvoeren. We kennen de markt en de eindgebruikers erg goed en gebruiken de kennis van ons moederbedrijf om voor jou producten te maken waarmee je succesvol kunt zijn.

Want jouw succes is ons succes!

Ontwikkelingen van het familiebedrijf door de jaren heen

  • 1957 Oprichting Verhoeven revisiebedrijf
  • 2007 Oprichting VemaTrack als zelfstandige start-up, los van het moederbedrijf.
  • 2008 VemaTrack start met export via een geselecteerd dealernetwerk.
  • 2014 Nieuw distributiecentrum in Azië wordt geopend.
  • 2016 Nieuw distributiecentrum in Nederland wordt geopend.
  • 2017 VemaTrack verwelkomt haar honderdste dealerProducten die de klus klaren

Sprockets &
Segmentgroepen

Kettingen

Onderrollen &
Bovenrollen

Rupsplaten

Rubbertracks

Rubberpads

Voorwielen

Spanunits

Kettinggeleiders

Baktanden &
Slijtdelen

Bouten & Moeren

Complete rijwerken