...

Rijwerk­onderdelen voor Liebherr

LiebherrSommige mensen zullen bij het horen van ‘Liebherr’ denken aan koelkasten en diepvriezers. De Duitse Hans Liebherr is echter de bedenker van de torenkraan in 1949. Zijn bedrijf hielp Duitsland weer op te bouwen na de oorlog en tegelijkertijd ontwikkelde het bedrijf zich tot de fabrikant van torenkranen.

Eind 1950 zijn tandwielen moeilijk te verkrijgen. Om dit probleem op te lossen begint Liebherr een eigen productielijn voor tandwielen. En als hij een paar jaar later een graafmachine huurt en niet tevreden is met de machine, ontwikkelt hij zelf een betere, lichtere variant.
Zo blijft Liebherr altijd kansen en markten zien én ontdekken, want daarna ging hij koelkasten produceren. Vijf jaar later gaat hij aan de slag met onderdelen voor de vliegtuigindustrie. Inmiddels is Liebherr wereldwijd gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hijskranen, graafmachines, shovels en kiepwagens.

 

Staat uw Liebherr machine stil vanwege een defect rijwerkonderdeel? Korte levertijden zijn dan voor u essentieel. VemaTrack levert snel, op wereldwijd niveau. Wij hebben alle verschillende rijwerk onderdelen op voorraad voor uw Liebherr bulldozer of wiellader. Met de robuuste en slijtvaste aftermarketproducten van VemaTrack krijgt u altijd de klus geklaard!

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Liebherr zoals spanunits of voorwielen tegen een competitieve prijs? U kunt uw rijwerk onderdelen direct bestellen via Verhoeven Rijwerk. Klik op uw type hieronder en u wordt naar de juiste pagina gestuurd.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: