...

Rijwerk­onderdelen voor Case

CaseCase is in 1842 ontstaan. Het bedrijf produceerde haar eerste stoom machine in 1876 en werd een van de grootste producenten van stoommachines. In de 20e eeuw werd Case één van de tien grootste producenten van tractoren. In 1950 komen de tractoren op de tweede plaats en gaat Case zich focussen op constructiemachines. Case maakte tegenwoordig graafmachines, minigraafmachines, wielladers en schrankladers.

Praktische innovatie en het ontwikkelen met het oog op de behoefte van de gebruiker, is wat Case in gedachten houdt bij het produceren van machines. In 1999 fuseerde Case met New Holland, ook producent van zowel tractoren als graafmachines, onder de naam CNH.

Wanneer u kapotte rijwerk onderdelen hebt, dan staat uw Case machine stil en dat kost geld. VemaTrack hanteert daarom snelle levertijden van aftermarketproducten van Case. Wij kunnen deze afspraak nakomen omdat we altijd onderdelen voor Case machines op voorraad hebben.
De alternatieve Case onderdelen van VemaTrack zijn robuust, degelijk en slijtvast met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zoekt u rijwerk onderdelen, zoals sprockets of spanunits, voor uw Case schranklader of graafmachine? Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de Verhoeven Rijwerk website, waar u de juiste producten gemakkelijk kunt vinden via de zoekbalk.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: