Rijwerk­onderdelen voor Hitachi

HitachiHitachi is in 1910 ontstaan toen de Japanner Namihei Odeira een winkel begon voor elektronische onderdelen voor een bedrijf in de kopermijnindustrie. Deze eenmanszaak was de voorloper van de huidige, wereldwijd opererende Hitachi Groep. Het bedrijf is een van de grootste bedrijven ter wereld, waarbij de productie van bouwmachines maar een klein deel van de activiteiten vormt.

In Amsterdam en in Oosterhout staan fabrieken waar grondverzetmachines worden geproduceerd zoals graafmachines, wielladers en dumptrucks. Hitachi is de enige fabrikant van grondverzetmachines die in Nederland produceert.

Heeft uw Hitachi machine een kapot rijwerkonderdeel? Bestel dan snel het juiste alternatieve onderdeel van VemaTrack. Via het wereldwijde dealernetwerk van VemaTrack zijn de aftermarket producten leverbaar over de hele wereld. Daarnaast hebben we alle rijwerk onderdelen zoals sprockets voor uw Hitachi wiellader of graafmachine op voorraad. Hierdoor kunnen we u een gegarandeerde levertijd bieden. VemaTrack levert!

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen voor jouw Hitachi tegen een competitieve prijs? Zoek via de zoekmachine op het OEM nummer of het typenummer van uw Hitachi.

Offerte
aanvragen

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Vink hieronder aan voor welke rijwerkdelen u een offerte wilt aanvragen:
(combinaties zijn mogelijk)

Contactgegevens

Vraag nu je offerte aan
en get the job done!

Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: