...

Rijwerk­onderdelen voor Shantui

ShantuiShantui is een Chinees bedrijf dat is opgericht in 1980. Het staat in China bekend als de bulldozer-koning. Daarnaast produceert Shantui ook laders, brandweerladderauto’s, hoogwerkers en kranen.
Het bedrijf is één van de 50 grootste fabrikanten van bouwmachines in de wereld en één van de 500 topfabrikanten in China.

Shantui richt zich voortdurend op technische innovatie en duurzame ontwikkeling. Het is een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van onderzoek, productiemogelijkheden en productkwaliteit. Er zijn diverse onderzoekscentra in China waar Shantui mee verbonden is.

In juni 2009 werd Shandong Heavy Industry Group opgericht en Shantui werd een van de dochterondernemingen.

Wanneer u een onderdeel stuk heeft aan uw Shantui bulldozer of hoogwerker wilt u snel het rijwerkonderdeel in huis hebben. VemaTrack levert vervangingsonderdelen zoals kettingen en rubbertracks waar ook ter wereld. Wij leveren robuuste, degelijke en slijtvaste aftermarket producten vanuit voorraad.

Bent u op zoek naar robuuste, degelijke en slijtvaste aftermarket products voor Shantui tegen een competitieve prijs? Zoek uw type machine hieronder en bestel rijwerk onderdelen direct via Verhoeven Rijwerk.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: