...

Rijwerk­onderdelen voor Takeuchi

TakeuchiHet Japanse merk Takeuchi is opgericht in 1963 als een ware pionier. In 1971 introduceerde Takeuchi de eerste compacte graafmachine. Vandaag de dag staat Takeuchi bekend als een wereldwijde innovatieve speler. Takeuchi levert mini- en midigravers, hydraulische graafmachines en rupsladers in de range van 1 tot 15 ton.

Het Takeuchi rijwerk van nagenoeg alle Takeuchi’s wordt af fabriek op rubbertracks geleverd. Voor de grotere midigravers wordt ook gebruik gemaakt van stalen rijwerk onderdelen. Doordat Takeuchi zich heeft gespecialiseerd in de productie van compact materieel mag gerust gesteld worden dat Takeuchi de absolute nummer één is in kwaliteit minigravers en midigravers.
Zoals ze zelf stellen: “het maken van mini- en midigravers is niet iets wat we erbij doen, dit is waar we goed in zijn”.

Het kan ook bij Takeuchi’s voorkomen dat de rijwerk onderdelen kapot gaan. Hierdoor kan uw machine stil komen te staan. Het is ons streven om u zo snel mogelijk vervangingsonderdelen te leveren. Zelfs voor de nieuwste Takeuchi minigravers kunnen we snel rijwerk onderdelen leveren tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen (zoals rupsbanden of rupsplaten) voor uw Takeuchi? Klik op uw type hieronder en we sturen u door naar Verhoeven Rijwerk, waar u direct kunt bestellen of een offerte kunt aanvragen.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: