BobcatBobcat werd in 1962 opgericht in North Dakota en is inmiddels de grootste producent van Amerika. Daarnaast heeft het bedrijf ook fabrieken in Frankrijk, China en Tsjechië. De eerste Bobcat was een schranklader. Daarna is het bedrijf ook graafmachines, diverse soorten laders, verreikers, knikladers, quads en toolcats gaan produceren.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de pijlers waar Bobcat op bouwt. De naam Bobcat is gebaseerd op het dier de rode lynx en heeft de bijnaam ‘one tough animal’. De machines van Bobcat zijn dan ook enorm wendbaar, sterk en veelzijdig. Bobcat is sinds 2007 onderdeel van Doosan.

Het kan ook bij een Bobcat loader of graafmachine voor komen dat een van de originele rijwerk onderdelen kapot gaat. Hierdoor kan uw machine stil komen te staan. VemaTrack biedt vervangingsonderelen aan voor Bobcat loaders en graafmachines. Daarbij streeft VemaTrack ernaar om vervangingsonderdelen van Bobcat zo snel mogelijk te leveren zodat u snel weer door kunt met het werk. De VemaTrack aftermarketproducten voor Bobcat machines zijn bij onze magazijnen altijd op voorraad.

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen (zoals sprockets of rupsplaten) voor uw Bobcat machine? Zoek via de zoekmachine op het OEM nummer of het typenummer van uw Bobcat.

Offerte
aanvragen

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Vink hieronder aan voor welke rijwerkdelen u een offerte wilt aanvragen:
(combinaties zijn mogelijk)

Contactgegevens

Vraag nu je offerte aan
en get the job done!

Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar