...

Rijwerk­onderdelen voor Doosan

DoosanDoosan is een Zuid-Koreaanse fabrikant, opgericht in 1896. Toen produceerden ze echter nog geen graafmachines maar cosmetica en later bier! In 1960 ging Doosan zich ook richten op de constructie en bouwsector.
Met de overname van diverse bedrijven en Bobcat in 2007 werd Doosan de op zes na grootste leverancier van bouwmachines in de wereld. Het bedrijf richt zich vooral op infrastructuur ondersteunende bedrijven. Hiervoor produceert Doosan graafmachines, wielladers en knik gestuurde dumptrucks. Doosan telt als een belangrijk wereldwijd bedrijf voor algemene bouwmachines.

In juli 2007 neemt Doosan het bedrijf Bobcat over. Hiermee breidt het bedrijf uit met nieuwe producten waaronder kleine laders, minigraafmachines en verreikers tot hulpprogramma-apparatuur, draagbare stroomvoorziening en hulpstukken.

Wanneer uw Doosan machine stilstaat, kost dat geld. U wilt zo snel mogelijk een nieuw rijwerkonderdeel in huis hebben. Wanneer u kiest voor VemaTrack, dan krijgt u onderdelen van gegarandeerde kwaliteit snel in huis. Wij hebben aftermarket producten zoals sprockets en rubbertracks voor uw Doosan graafmachine altijd wereldwijd op voorraad in een van onze magazijnen. Ook voor uw nieuwste Doosan hebben wij vervangingsonderdelen!

Robuust, degelijk en slijtvast, VemaTrack levert!

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Doosan graafmachine tegen een competitieve prijs? Klik op uw type hieronder en u wordt doorgestuurd naar Verhoeven Rijwerk, waar u de onderdelen kunt bestellen of een offerte kunt aanvragen.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: