...

Nieuw in het assortiment: De VemaTrack kettingpers!

VemaTrack heeft zijn assortiment uitgebreid met de mobiele kettingpers. De VemaTrack kettingpers zorgt ervoor dat de pen gemakkelijk, veilig en snel in en uit een ketting kan worden geperst. Daarnaast voorkomt het gebruik van de kettingpers schade aan de voorwielen of eindaandrijving van je rijwerk, omdat de pen er niet met een grote voorhamer uitgeslagen wordt.

De pers kan gebruikt worden voor pennen met een diameter tussen de 19,3 en 60,2 mm en is te gebruiken op alle merken, van droog tot oliegesmeerde kettingen. De pomp van de pers kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden, waardoor hij inzetbaar is op iedere locatie. Je gebruikt de kettingpers door hem in lijn te brengen met de pen die je wilt verwijderen en hem daarna uit de ketting te drukken. Vervolgens kun je veilig en snel de nieuwe pen in de ketting persen. In de instructievideo hieronder wordt stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten bij het gebruik van de kettingpers.

Kettingpers box

De kettingpers wordt geleverd in de kettingpers box. In deze box zitten alle spullen die je nodig hebt bij het gebruiken van de kettingpers. De set bestaat uit een kettingpers, een hydraulische pomp, hydraulische slangen, een standaard waar de pers eventueel ingehangen kan worden en diverse pershulpstukken en gereedschap.

Geïnteresseerd geworden in de VemaTrack kettingpers? Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina, wij helpen je graag verder!

kettingpers box dichtkettingpers box openProducten die de klus klaren

Sprockets &
Segmentgroepen

Kettingen

Onderrollen &
Bovenrollen

Rupsplaten

Rubbertracks

Rubberpads

Voorwielen

Spanunits

Kettinggeleiders

Baktanden &
Slijtdelen

Bouten & Moeren

Complete rijwerken