...

Rijwerk­onderdelen voor Kobelco

KobelcoKobelco maakte haar eerste wiellader in 1930 in Japan. In de jaren die volgen ontwikkelt het bedrijf (hydraulische) graafmachines, mini-graafmachines en rupskranen. Het bedrijf behaalde in 2006 een vermelding in het Guinness Book of World Records met de SK3500D. Een speciale ultragrote machine voor sloopwerkzaamheden met een werkhoogte van 65 meter. De grootste ter wereld!

De graafmachines van Kobelco bieden een superieure brandstofefficiëntie, een laag geluidsniveau en geavanceerde hydraulica voor krachtige prestaties.

De ultramoderne Itsukaichi-fabriek in Japan blijft een belangrijke rol spelen in de innovatie, het onderzoek en de ontwikkeling van alle KOBELCO-graafmachines. Al hun zware graafmachines voor Europa zijn met de hand gebouwd in Japan.

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat een rijwerkonderdeel van uw Kobelco machine kapot gaat. Ieder moment dat uw Kobelco minigraver of rupskraan stilstaat kost geld. Bij VemaTrack zorgen we ervoor dat u snel weer aan het werk kunt. VemaTrack heeft onderdelen zoals sprockets en rubbertracks voor uw Kobelco op voorraad. Met de robuuste en slijtvaste aftermarketproducten van VemaTrack krijgt u altijd de klus geklaard!

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen tegen een competitieve prijs voor uw Kobelco? Klik op uw type hieronder en u wordt doorgestuurd naar Verhoeven Rijwerk, waar u de onderdelen kunt bestellen of een offerte kunt aanvragen.Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: