Rijwerk­onderdelen voor Caterpillar

CaterpillarCaterpillar produceert graafmachines, bulldozers, wielladers, miniladers en midiladers. Met 400 verschillende soorten producten is Caterpillar over de hele wereld terug te vinden. Of dat nu in een tuin is bij graafwerkzaamheden, de aanleg van een snelweg of het bouwen van een dam.

Caterpillar is een innovatief bedrijf; de oprichters van het bedrijf maakten het eerste ontwerp van de rubbertrack. Sinds de oprichting in 1925 maakt Caterpillar o.a. zelfs rubbertracks en andere onderdelen voor tanks en gepantserde bulldozers van het Amerikaanse leger.

Met een lange geschiedenis van innovatie bouwt Caterpillar door middel van duurzaamheid aan een betere wereld.

Is er een onderdeel van uw Caterpillar machine kapot? Bestel dan snel het juiste onderdeel bij VemaTrack. Onze magazijnen hebben voor de machines van Caterpillar alle alternatieve rijwerk onderdelen wereldwijd op voorraad. De alternatieve onderdelen zijn direct leverbaar zodat uw Caterpillar bulldozer of graafmachine snel weer aan het werk kan. Met de robuuste en slijtvaste aftermarketproducten van VemaTrack krijgt u altijd de klus geklaard!

Bent u op zoek naar rijwerk onderdelen tegen een competitieve prijs voor uw Caterpillar? Zoek via de zoekmachine op het OEM nummer of het typenummer van uw Caterpillar machine.

Offerte
aanvragen

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Vink hieronder aan voor welke rijwerkdelen u een offerte wilt aanvragen:
(combinaties zijn mogelijk)

Contactgegevens

Vraag nu je offerte aan
en get the job done!

Waarom VemaTrack aftermarket rijwerk onderdelen?

  • Snelle levering
  • Grootste voorraad
  • Altijd scherpe prijzen
  • Alle merken & Types
  • Betrouwbaar

Ik zoek onderdelen voor het model: