...

Werk veiliger en efficiënter met de mobiele kettingpers 

Naast diverse rijwerk onderdelen heeft VemaTrack ook een mobiele kettingpers in het assortiment. De kettingpers kan een pen snel, veilig én eenvoudig uit de ketting van het rijwerk te persen en kan gebruikt worden op alle merken machines met pennen van een diameter tussen de 19,3 en 60,2 mm. Daarnaast kan hij gebruikt worden op zowel oliegesmeerde als droge kettingen.  

De voordelen van een mobiele kettingpers van VemaTrack 

kettingpers hangendEr zijn een heleboel voordelen aan de mobiele kettingpers:  

  • Voorkomt schade aan de eindaandrijving en/of voorwielen van het rijwerk, omdat de pen er niet met een grote hamer uitgeslagen wordt. 
  • Snel en eenvoudig in gebruik. 
  • Kan zowel elektrisch als handmatig bediend worden, waardoor hij inzetbaar is op iedere locatie. 
  • Het is veiliger en ergonomisch verantwoord om met een kettingpers te werken in plaats van de pen er zelf uit te slaan. 
  • Wordt geleverd in een complete kettingpers box waar alle spullen in zitten die je nodig hebt, waaronder een hydraulische pomp, slangen en een standaard. 

Hoe gebruik ik de kettingpers?  

Je gebruikt de kettingpers door hem in lijn te brengen met de pen die je wilt verwijderen. Vervolgens druk je de pen met de pers uit de ketting en kun je snel en veilig weer een nieuwe pen in de ketting persen. Wil je een uitgebreide uitleg van de werking van de kettingpers? Bekijk dan onderstaande video. 

Interesse in een VemaTrack mobiele kettingpers? Neem dan direct contact met ons op.  PRODUCTS THAT GET THE JOB DONE

Sprockets &
Segmentgroepen

Kettingen

Onderrollen &
Bovenrollen

Rupsplaten

Rubbertracks

Rubberpads

Voorwielen

Spanunits

Kettinggeleiders

Baktanden &
Slijtdelen

Bouten & Moeren

Complete rijwerken